lagergutta 5 / 5.0 Lagergutta Gå til

Lagergutta

Tilbyr mellomlagring og flyttelager, for private og bedrifter.

  • Minilager i Oslo & Bærum.

Lagergutta

Når det kommer til trygg og praktisk lagring i Oslo, er Lagergutta en av de mest pålitelige aktørene på markedet. Med flere avdelinger strategisk plassert rundt om i byen, tilbyr Lagergutta skreddersydde lagringsløsninger som passer både private og bedrifter. Enten du trenger ekstra plass for en kort periode eller en langvarig lagringsløsning, har Lagergutta noe som passer for deg.

Fleksible og rimelige lagerløsninger

Lagergutta har fokus på å tilby fleksible lagringsalternativer uten bindingstid. Du betaler månedsvis og kan justere lagringsplassen etter behov, uten ekstra kostnader for å bytte bod. Dette gjør det enkelt å tilpasse seg endringer i lagringsbehov, enten det er for privat bruk eller for bedriften din.

En av de største fordelene med å velge Lager-gutta er den høye sikkerheten som tilbys. Alle lagerenhetene er plassert i sikrede områder med adgangskontroll, og kundene har tilgang til lagrene 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Dette betyr at du alltid kan hente eller levere ting når det passer deg, uten å måtte tilpasse deg faste åpningstider.

Minilager i Oslo og Bærum

Lagergutta har flere praktiske lokasjoner i Oslo-området, inkludert Alnabru, Jar, Skui og Ryen. Hver avdeling er designet for å møte ulike behov, fra små lagringsenheter for personlige eiendeler til større plasser som kan håndtere omfattende forretningsbehov.

Kontaktinformasjon

For å komme i kontakt med Lagergutta og finne ut mer om deres tjenester, kan du besøke deres nettside eller ta direkte kontakt med dem:

Nettside: lagergutta.no
Telefon: 921 73 000